Ze dachten dat hij dood was. Maar dan staat hun vermiste zoon ineens op de stoep.

Sinds de verdwijning van hun zoon Robin is het leven een worsteling voor Koen en Myrna de Wit. Tot Robin op een dag op de stoep staat. Zowel zijn ouders als zijn broer en zusje sluiten het verloren gezinslid liefdevol in de armen. Maar de droom is niet zo mooi als hij lijkt. Hoewel het niemand verbaast dat Robin veranderd is door wat hij tijdens zijn jarenlange gevangenschap heeft meegemaakt, begint het er steeds meer op te lijken dat hij iets verbergt…

Woede is de nieuwe Kobo Original die is uitgekomen op 16 juni! Ik vind de Kobo Originals altijd heel leuk en was heel benieuwd naar deze.

Met veel plezier begon ik aan Woede. Vanaf het eerste hoofdstuk heeft het gelijk je aandacht en begint de spanning te komen. Het wekt veel vragen op waardoor je wilt doorlezen. Door de korte hoofdstukken vlieg je door het boek heen, ik vind dit heel prettig weglezen. De schrijfstijl van Tamara Geraerds is erg beeldend maar toch miste ik de emoties. Dit bleef voor mijn gevoel een beetje oppervlakkig terwijl het wel een boek is die een diepere laag met zich mee brengt. Ondanks dat vind ik het wel een goed plot, aan de ene kant is het voorspelbaar maar toch heeft genoeg verrasmomentjes. Het heeft een mysterieus tintje wat ervoor zorgt dat je door wilt blijven lezen. De spanning miste ik op sommige momenten wel, het is niet een boek die je op het puntje van je stoel houdt.

De hoofdstukken lees je vanuit Myrna, Koen en Robin. Wat ik heel leuk gedaan vind is dat je door Robins ogen ook het verleden mee krijgt. Op deze manier krijg je veel antwoorden maar toch blijft Tamara Geraerds je verrassen. De personages blijven oppervlakkig, de focus ligt vooral heel erg op de verhaallijn. Hierdoor kon ik mij best wel ergeren aan de personages omdat ik niet alle keuzes begreep die zij maakten. Er gebeurd een hoop en niet bij alles wordt heel goed stil gestaan. Dit heeft mij wel gestoord tijdens het lezen, voor mij zou dit heel heftig zijn en hier kwam het over alsof het niks was. Ondanks dat heb ik wel van het boek genoten!

Woede is een boek die vooral erg mysterieus is. Ben jij op zoek naar een thriller die niet al te spannend is? Dan is Woede zeker een aanrader. Het krijgt van mij 3 ⭐️.

Ik wil Kobo Books en Oona Agency bedanken voor dit recensie-exemplaar. Dit heeft verder mijn mening niet beïnvloed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *