Over mij

Hi!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! 😊

Misschien is het leuk als ik iets over mijzelf vertel. Ook niet onbelangrijk toch?

Mijn naam is Beau, 23 jaar oud en samen met mijn vriend woon ik in een rustig dorpje in de Achterhoek. Ongeveer 80% van mijn tijd breng ik door in boeken en aangezien ik schrijven ook heel leuk vind werd Cupofbooksnl geboren. Eerst als Instagramaccount en nu ook als blog! (En facebook, maar wij hebben een beetje een haat-liefde verhouding). Met veel plezier schrijf ik recensies over de boeken die ik heb gelezen en hoop ik in de toekomst ook leuke tips te kunnen geven!

Je kan mij een echte trotste Achterhoeker noemen, onze vlag ontbreekt dan zeker niet thuis! Ik hou van de rust, de prachtige omgeving, de gezellige feestjes en de gemoedelijkheid. Vroeger zou ik echt denken: saaaai, maar nu wil ik hier echt nooit meer weg.

Ik hou ervan om te lezen, wat een verrassing. Ik probeer alle genres te lezen maar mijn favorieten zijn toch wel Feelgood en New Adult maar ook ben ik gek op Young adult. Zolang er een beetje romantiek in zit, zit je bij mij al goed. Mijn favoriete auteurs zijn Colleen Hoover, Elle Kennedy, Rebecca Yarros, Sarah J. Maas en van eigen bodem Lisette Jonkman. Hun boeken kunnen dan ook zeker niet in mijn boekenkast ontbreken en zijn meerdere keren gelezen! Over het algemeen lees ik veel Nederlandstalige boeken maar ook vind ik het fijn om boeken te lezen in het Engels. Deze boeken zal je wat meer tegenkomen op Instagram, hier plaats ik vooral recensies over Nederlandstalige boeken. Sinds een jaartje heb ik ook de leesclub Leesmetonsmee (te vinden op Instagram) waar we elke maand een boek samen lezen en zo nu en dan een readathon houden. Hou je van New adult/feelgood, neem dan zeker een kijkje!

Naast lezen vind ik het leuk om te koken, bakken en reizen. Ook hou ik heel erg van gezelligheid; het liefst breng ik mijn tijd door met mijn vriend en leuke dingen doen. Ik hou van drankjes en lekker eten, daar kan je mij altijd voor wakker maken.

Hopelijk heb je mij zo een beetje leren kennen!

Heb je nog vragen? Stuur mij gerust een berichtje.
Ik sta ook altijd open voor samenwerkingen en recensie-exemplaren.
Ik ben te bereiken via Instagram @Cupofbooksnl of per e-mail: Cupofbooksnl@gmail.com

Veel liefs, Beau