Over mij

Hi!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! 😊
Hier kun je mijn recensies terugvinden van mijn gelezen boeken.

Ik zal eerst wat meer over mijzelf vertellen.

Mijn naam is Beau, 22 jaar oud en samen met mijn vriend, hond Woffel en kat Mickey woon ik in de mooie Achterhoek. In mijn dagelijkse leven doe ik op dit moment niet veel, sinds januari ben ik gestopt met werken en zit ik eigenlijk in de ziektewet.

Je kan mij een echte trotste Achterhoeker noemen, onze vlag ontbreekt dan zeker niet thuis! Ik hou van de rust, de prachtige omgeving, de gezellige feestjes en de gemoedelijkheid. Om eerlijk te zijn zou ik hier nooit meer weg willen.

Ik hou ervan om te lezen, eigenlijk lees ik alle genres wel behalve horror. Mijn favoriete genres zijn Feelgood en New Adult maar een goede Young Adult of Thriller op zijn tijd is ook altijd leuk. Hierdoor is mijn blog ook eigenlijk ontstaan; ik wil mijn mening delen over boeken. Ik denk dat dat ook wel duidelijk is. Naast mijn blog heb ik ook nog een bookstagram: @Cupofbooksnl. Makkelijk terug te vinden met dezelfde naam! Ik vind het leuk om nieuwe boeken te ontdekken en met anderen te praten over boeken. Al die prachtige foto’s, daar word je toch gewoon blij van?

Naast lezen hou ik ook ontzettend van reizen, ik heb niets voor niets toerisme gestudeerd. Ik vind het heerlijk om een land te verkennen en te leven als een local. Mijn favoriete stad is London, keer op keer kan ik genieten van deze stad. Heerlijk wandelen langs de Southbank met een verse cocktail in de zomer of gezellig chillen op Trafalgar Square, sign me up! Een All-In vakantie is wat minder voor mij weggelegd maar toch vind ik het heerlijk om in de winter een weekje naar Egypte te gaan om even helemaal niks te hoeven doen.

Er zijn verder nog ontzettend veel dingen die ik leuk vind om te doen zoals series of films kijken. Koken is echt mijn uitlaatklep, (meestal) pure ontspanning. Mijn favoriet om te maken? Ik ben echt gek op zelfgemaakte soep. Als ik groente over heb dan verander ik dat al snel in een lekker soepje.

Hopelijk heb je zo een beter beeld van mij🤗
Vragen? Stuur me gerust een berichtje!