Hij is de knapste rechercheur van New York. Zij wil gerechtigheid.

In Manhattans Upper East Side houden de mannen en vrouwen van de NYPD de stad veilig. Zij zijn het beste dat New York te bieden heeft. New York’s Finest is een vierdelige steamy serie vol knappe mannen en eigenwijze vrouwen, met een vleugje misdaad en spannende sexy times.

Nadat zijn zusje Violet, beste vriend Nick en collega Allison de liefde hebben gevonden, is rechercheur Keith Young grumpier dan ooit. Natuurlijk gunt hij hun alle geluk van de wereld, maar alleen is ook maar alleen. Zoals gewoonlijk stort Keith zich op zijn werk. Dat is hard nodig, want de stad wordt opgeschrikt door bendegeweld. Als Keith op een avond een mysterieuze dame ontmoet, kan hij haar daarna niet meer uit zijn hoofd zetten. Wie is ze en welk geheim draagt ze met zich mee?

Ava Monroe speelt al jaren de rol van de toegewijde, beeldschone burgemeestersvrouw. Dat haar leven achter gesloten deuren heel wat minder rooskleurig is weet niemand. Zelfs haar familie niet. Alleen Keith, de knappe rechercheur die ze toevallig tegen het lijf loopt, lijkt al vrij snel door het masker van schone schijn heen te prikken. Hij is charmant, attent en aantrekkelijk en daarmee alles wat ze nooit heeft gekend. Kan ze hem vertrouwen? En belangrijker nog: kan hij haar helpen om gerechtigheid te bereiken?

Vandaag is het mijn beurt in de blogtour van Onder surveillance. Er zijn maar weinig series die ik in een keer bingeread en de New York’s finest serie van Danielle Carson is daar één van. Wat een heerlijke serie en hoe leuk is het dat ik mee mag doen aan de blogtour!

In Onder Surveillance leren we Keith en Ava kennen. Keith kennen we natuurlijk al een beetje uit de vorige delen wat het nog leuker maakt om vanuit hem te lezen. Vanaf het begin vond ik het al lastig om het boek aan de kant te leggen. Door de vlotte en beeldende schrijfstijl van Danielle word je al vanaf de eerste hoofdstukken in het boek gezogen. Ze weet Ava en Keith echt tot leven te wekken en de broeierige chemie tussen de twee spat echt van de pagina’s af. In dit deel komt er ook wat meer spanning en actie kijken wat ervoor zorgt dat je sommige stukjes met ingehouden adem leest. Danielle weet de spanning goed op te bouwen zodat het je helemaal in zijn greep heeft. Ook is ze niet bang om heftige onderwerpen zoals huiselijk geweld en emotionele chantage aan te snijden waarvoor je gewaarschuwd wordt aan het begin van het boek. Niet alleen dat weet ze op een respectvolle manier in haar boek te verwerken maar ook de andere kanten zoals voor jezelf op komen en moeilijke keuzes maken.

Met Onder Surveillance heeft Danielle zich echt weten te overtreffen, dit deel is tot nu toe mijn favoriet in de serie! Ik kan niet wachten om verder te mogen lezen in het vierde deel! Het krijgt van mij 5⭐️

Ik wil Danielle Carson en Harperfirst bedanken voor dit recensie-exemplaar. Dit heeft verder mijn mening niet beïnvloed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *