Als Paisley had geweten welke gevolgen het tweeëntwintigste punt op haar bucketlist zou hebben, zou ze het dan hebben gedaan? Op het strand gaat er namelijk iets heel erg mis. Daardoor ontmoet ze Jagger, dat is dan weer heel erg niet mis. Behalve dat Paisley al een vriend heeft. En een hartaandoening. Daar kan ze geen extra hartkloppingen meer bij gebruiken, maar die geeft Jagger haar wel degelijk.

Onbereikbaar is het tweede deel in de Flight & Glory serie van Rebecca Yarros. Ik vond het eerste deel, die draait om Josh en Ember, al geweldig maar dit deel heeft dat weer weten te overtreffen.

Het begin van Onbereikbaar is heerlijk, meteen maken we kennis met Jagger en Paisley. Wanneer je het eerste deel hebt gelezen van deze serie dan is Jagger geen onbekende, hoe leuk dat we hem nu een beetje beter leren kennen! Het verhaal komt goed op gang, het is niet te vlot maar ook niet te langzaam. Ik vind dat de liefde in dit boek niet overhaast is en dat Rebecca Yarros de tijd heeft genomen om diepgang in het verhaal te verwerken. Wat ik ook een pluspunt vind is dat we het verhaal niet alleen vanuit Paisley lezen maar ook vanuit Jagger. Omdat het allebei gecompliceerde personages zijn heeft dit echt meerwaarde en het leest heel prettig weg. Door de vlotte schrijfstijl van Rebecca Yarros vlieg je door het boek heen. Het is verslavend, doordat ze je nieuwsgierig weet te houden wil je wel door blijven lezen én de chemie tussen Jagger en Paisley is heel leuk. Ook de quotes die onder de hoofdstukvermelding van Jagger vermeld staan roepen veel vragen op, ik vind dit heel goed gedaan en als ik uiteindelijk teruglees vind ik dit mooi bij het verhaal passen. Rebecca Yarros weet opnieuw haar personages tot leven te wekken en ze een mooi achtergrondverhaal mee te geven die je weet te raken. De emoties die zij in haar verhaal verwerkt komen op je over en ook de sfeer die het boek met zich meebrengt is voelbaar. Opnieuw weet ze zware onderwerpen in het boek te verwerken zoals rouw, ziekte en het leven in de schaduw van je overleden zus, maar wel zo dat het niet te zwaar wegleest. Het word mooi aan het licht gebracht en schemert op de achtergrond maar het is niet té agressief aanwezig.

Paisley is een mooi, sterk personage om vanuit te lezen. Je ziet hoe ze zich gedurende het boek ontpopt van voorzichtig naar een echte daredevil. Ze is lief, zorgzaam maar ook stoer en vurig. Ik vind het mooi hoe de stoere Jagger het beste in haar naar boven haalt. Jagger is toch wel mijn favoriete personage van dit boek. Waar ik hem in het vorige deel al heel leuk vond, vind ik hem in dit deel echt geweldig. Hij is lekker scherp, echt een badboy type met een klein hartje. Wat een schatje! Ik vond het ook heel leuk om Josh en Ember langs zien te komen in dit deel, en Grayson waar ik ook een zwak voor heb gekregen! Een bijzonder personage in dit boek vind ik Will, wat heb ik gemengde gevoelens over hem gehad! In Onbereikbaar heeft Rebecca weer een hoop mooie personages tot leven gebracht.

Als je op zoek bent naar een boek waar het niet alleen om liefde draait dan is Onbereikbaar echt een aanrader. Het is aangrijpend, hartverwarmend maar zeker ook romantisch. Het krijgt van mij ⭐️⭐️⭐️⭐️/5 sterren

Ik wil Zomer & Keuning bedanken voor dit recensie-exemplaar. Dit heeft verder mijn mening niet beïnvloedt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *