Maddy heeft altijd in de schaduw van haar zus Elisa gestaan. Elisa was overal goed in en werd op handen gedragen door hun ouders. Zij wel. Maar Elisa is er al veertien jaar niet meer.

Op een dag loopt Maddy op een terras in de stad Frenkie tegen het lijf, het ex-vriendje van haar zus. Zij herkent hem meteen, hij haar niet. Ze weet weinig van hem, maar één ding is zeker: Frenkie is foute boel. Want wat is er destijds tussen hem en Elisa gebeurd? Is hij wel te vertrouwen? En waarom staat hij daar zo ongelooflijk sexy te doen, zodat ze daar niet meer helder over na kan denken?

Ik vergeet je niet is een boek die mij diep heeft weten te raken. Ik kon met het boek lachen maar ook heeft het voor tranen gezorgd. Wat heeft Gillian een ontzettend mooi boek geschreven! Het verhaal komt vlot op gang, je leert Maddy kennen maar ook lees je gedeeltes vanuit Elisa. Ik vind dit zo fijn en mooi in het boek verwerkt! De afwisseling tussen de hoofdstukken is ook erg fijn, dit zorgt ervoor dat je door wilt blijven lezen. Het houdt je nieuwsgierig want zowel de hoofdstukken vanuit Maddy als vanuit Elisa zijn interessant. Het is een boek die serieuze onderwerpen weet aan te snijden zoals rouw maar ook familiedruk en een slecht zelfbeeld. Ondanks dit leest het boek totaal niet zwaar weg en heeft het een heerlijke dosis romantiek! De schrijfstijl van Gillian King is erg fijn. Ze schrijft ontzettend vlot en weet haar personages tot leven te brengen. De emoties die zij op papier zet weten je te raken en je voelt zo mee met de personages. Je kunt met ze lachen, zwijmelen maar ook huilen. Ik ben helemaal fan!

De personages zijn goed uitgewerkt, stuk voor stuk hebben ze diepgang en weten ze je te verrassen. Maddy is lief en laat zich niet beïnvloeden door haar familie. Elisa is daartegenover wel heel beïnvloedbaar. Ondanks dat ze zussen zijn, zijn het twee compleet andere personages. Beiden hebben ze hun charmes, Elisa is de perfecte dochter en Maddy juist de rebel. Ze hebben in ieder geval een overeenkomst: Frenkie! Wat een schatje is dat, vanaf het begin weet hij indruk op je te maken en zwijmel je weg samen met de zussen. Hij is lief, zorgzaam, echt een gentleman! Ook de vriendinnnen van Maddy zijn heel leuk, wat heb ik van ze genoten!

Ik vergeet je niet is een van de mooiste boeken die ik in 2021 heb gelezen. Het heeft alles: fijne personages, romantiek, verdriet. Echt een aanrader! Het krijgt van mij ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5 sterren.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *