De villa van de liefde van Annemieke Heller draait om de vriendinnen Amira en Jessie, die proberen de liefde te vinden in een reality-tv-programma In De villa van de liefde gaan vriendinnen Amira en Jessie naar Griekenland om de liefde te vinden in een reality-tv-programma. Voor de fans van Temptation Island en Expeditie Robinson! Amira denkt dat ze een heerlijke vakantie in Griekenland tegemoet gaat, maar dat blijkt de halve waarheid. Haar beste vriendin Jessie heeft haar in het geheim opgegeven voor het nieuwe televisieprogramma Live for Love. Daarin worden deelnemers aan elkaar gekoppeld en moeten ze door middel van uitdagingen en qualitytime in een luxueuze villa ontdekken of ze elkaars ware liefde zijn. Hoe zal het avontuur voor Amira aflopen? Ook Jessie gaat in de villa op zoek naar haar grote liefde. Ze heeft nog nooit een vaste relatie gehad en wil daar met behulp van Live for Love graag verandering in brengen. Hoopvol begint ze aan het avontuur, maar de moed zakt haar al snel in de schoenen. Zal ze toch de liefde vinden?

Toen Loft Books mij benaderde of ik mee wou doen aan de blogtour van De villa van de liefde hoefde ik daar niet lang over na te denken. Vandaag is het mijn beurt in deze leuke blogtour en ik vertel je graag wat ik van deze omnibus vind.

De villa van de liefde bestaat uit drie delen: in het eerste deel volgen we Amira, in het tweede deel haar vriendin Jessie en in het derde deel volgen we beide vriendinnen. Elk deel is even leuk: geloof mij! Annemieke Heller schrijft heel vlot en weet ervoor te zorgen dat je binnen enkele bladzijdes volledig in beslag bent genomen door het boek. Ik heb het daarom ook in een avondje uitgelezen, elke keer teleurgesteld als ik weer door een deel heen was. Het is verslavend; de drama maar ook de liefde. Ze weet de sfeer die bij programma’s zoals Temptation Island hangt goed over te brengen in het boek. Ook weet ze de villa echt tot leven te wekken, samen met de personages. Wat ik echt sterk gedaan vind is dat Amira en Jessie zo van elkaar verschillen: de een houdt niet van al de media-aandacht en de andere leeft ervoor. Dit zorgt er echt voor dat elk deel zo leuk is en dat er ook verandering in zit. Ook mooi hoe de twee delen een soort van samenkomen in het derde deel. Ik kijk er naar uit om meer van Annemieke Heller te lezen!

Ik heb ontzettend genoten van dit boek! Zoals ook al in de flaptekst staat: Voor de fans van Temptation Island. Het krijgt van mij 4 ⭐️

Ik wil Loft books bedanken voor dit recensie-exemplaar. Dit heeft verder mijn mening niet beïnvloed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *